|
| Συγγραφέας |
Θέμα  |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Είναι πάρα πολύ ωραίο σαν αυτοκίνητο αλλά αμφιβάλλω αν θα έχει την αμεσότητα του Type-r. Σίγουρα όμως θα είναι πολύ γρήγορο και... ροπάτο.. και λένε στα ξένα περιοδικά ότι στρίβει φοβερά κιόλας. Η τιμή υπολογίζεται στην Ελλάδα 26000ευρώ! Δεν είναι και άσχημα! Τέλη και ασφάλεια θα είναι ψιλοαυξημένα όμως
|
|
|
| if it ain't throttle bodies, it ain't worth it... |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Εγώ κάτι διάβασα για 28550 στο τελευταίο τεύχος των 4τροχών. Άσχημο δεν είναι αλλά όχι και τίποτα ιδιαίτερο.
Πάντως 2,5 λίτρα με υπερτροφοδότηση και μόνο 225 άλογα??? Η ροπή πάντως των 32,6χλγμ θα είναι διαθέσιμη από 1600 στροφές. Το ταπεράκι πάντως με πρώτο στάδιο τα βγάζει αυτά στον τροχό και είναι 500cc λιγότερο και χωρίς τούρμπο.
Οι φήμες πάντως θέλουν και μια ακόμα έκδοση με παραπάνω αλόγατα και τετρακίνηση...
|
|
|
| R26944 |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
Ναί βγάζει 225 ίππους το Type-R, αλλα όχι 30+ κιλά ροπής.(σε πρώτο στάδιο παντα) Συμφωνώ οτι το μοτέρ λογικά δέν είναι τίποτα ιδιαίτερο (εαν κρίνω απο τα χαρτια.. δέν το έχω ανοίξει κιόλας), αλλα ποιός στον κόσμο θα πάρει Ford για το μοτέρ?? Απλά το καλό είναι οτι έχει την ιπποδύναμη ενός Type-R πρώτου σταδίου, την ροπή ενός κομπρεσοράτου Type-R στιν τιμή του Type-R.. Βέβαια προτιμώ ένα CTR με Κ24 :)
|
|
|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Quote: Originally posted by TypeDan
Μεσα στο γεναρη αναμενεται.. Για να δουμε! 2.5λιτρο, 225 αλογατα.. Θα αρχισουν παλι τα οργανα το ξερω αλλα τι να κανουμε!!
Το 2007 θα αρχίσουν τα όργανα....
|
|
|
Image removed.
-- ΓΙΩΡΓΟΣ -- REDLINERS TEAM HONDA -- |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Eισαι 100% βεβαιος? Γιατι νομιζω ακουσα για αρχες 2006 και την νεα εκδοση (αυτη με.. τα πολλα αλογα)απο αρχες 2007..
|
|
|

|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Quote: Originally posted by TypeDan
Eισαι 100% βεβαιος? Γιατι νομιζω ακουσα για αρχες 2006 και την νεα εκδοση (αυτη με.. τα πολλα αλογα)απο αρχες 2007..
Εγώ λέω για το νέο CTR είναι να παρουσιαστεί το 2007 (αυτό με...τα πάρα πολλά άλογα )...όχι για το Civic που ήδη έχει παρουσιαστεί και θα κυκλοφορήσει αρχές του 2006 
|
|
|
Image removed.
-- ΓΙΩΡΓΟΣ -- REDLINERS TEAM HONDA -- |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
να ρωτήσω ... μαζί με το focus θα δίνουνε δώρο και μια μικρή πετρελαιοπηγή???
|
|
|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Ένα πράγμα θα πώ μόνο: ΜΠΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧ
ΥΓ: Και αυτό συλλεκτικό σαν το RS θα είναι...? χαχαχαχαχαχ   
|
|
|
| REDLINERS TEAM HONDA |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Οχι εγω ελεγα για τον γερμανο. Εννοειται οτι δεν ειναι συλλεκτικο..
|
|
|

|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
νομιζω οτι το συγκεκριμενο θα βγαινει μονο σε περτικαλι...
|
|
|
 |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
αν κρινουμε απο τα focus μεχρι τωρα,τοτε θα μιλαμε σιγουρα για πολυ καλο στριψιμο(για τα δεδομενα).οπως ειπε πολυ χαρακτηριστικα ο Μιχαλης (και σε αυτο συμφωνω και επαυξανω) θα ειναι αρκετα αποτλεσματικο οχι ομως αμεσο και ξυραφι οπως το R,κυριως λογω βαρους.παντως σιγουρα θα εχει τιμονι που πληροφορει σε σημαντικο βαθμο.
σε αναμονη το 2007 για Κ24.και αφηστε να τουρμπιζουνε τα 2,5λιτρα...θα γελασει και ο καθε πικραμενος!
|
|
|

well....now,simply LOST ΔΕ ΞΕΧΝΩ 28/1/2003-22/6/2009 R-19685 |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Ti koubas einai ayto?Kai jet na einai, as to paroun alloi...
|
|
|
The world is full of kings and queens... ...who blind your eyes and steal your dreams... |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Βασικά το μοντέλο που θα ανταγωνιστεί το type-r κατά μέτωπο είναι το Opel AStra Opc. Λένε ότι είναι το καλύτερο hatchback όχι μόνο σε γκάζι αλλά και σε στρίψιμο. 29900 θα το πουλάνε. Δεν είναι κι άσχημα για 240 άλογα στημένα!
|
|
|
| if it ain't throttle bodies, it ain't worth it... |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Quote: Originally posted by mpower
Βασικά το μοντέλο που θα ανταγωνιστεί το type-r κατά μέτωπο είναι το Opel AStra Opc. Λένε ότι είναι το καλύτερο hatchback όχι μόνο σε γκάζι αλλά και σε στρίψιμο. 29900 θα το πουλάνε. Δεν είναι κι άσχημα για 240 άλογα στημένα!
AN στρίβει τόσο καλά που λένε πως στρίβει, με το IDSplus, το Continuous Damping Control και τα υπόλοιπα βοηθήματα που έχει επάνω δεν νομίζω να δίνει την ίδια ανόθευτη αίσθηση (opel και αίσθηση είναι έννοιες αντίθετες...). Ίσως είναι ανταγωνιστής του CTR στα μάτια του μέσου καταναλωτή, αλλά όχι και στον ψαγμένο...
|
|
|
Παναγιώτης Civic EG6 VTi '96 Μοτέρ μαμά (όχι, δεν έχω βγάλει ακόμα τον πνίχτη), stripsimo oriented tuning... |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
το coswotrh με τα 300hp είπανε πως θα βγει στην παραγωγή το 2006, αλλά δεν είναι βέβαιο. το μοτέρ του ST είναι αυτούσιο το 2.5Τ της volvo, που μπαίνει στα γρήγορα 4κίνητα της εταιρίας [s60, s80 κτλ]. φυσικά δεν θα βγαίνει μόνο σε περτικαλί
|
|
|
ΔΗΜΟΥΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥΡΑ !!!
|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Το νέο Focus St,μετρήθηκε στο Nurburgring,και είναι κατα 14 sec πιό γρήγορο,από τον ελαφρύτερο και ισοδύναμο στα χαρτιά πρόγονό του Rs.
|
|
|
| RX8 Cosmo.Cbr1100XX |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
WOW...
|
|
|

|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Γιατί ρε εισαστε εμπαθείς? Αφού ειναι πολύ ωραιο αυτοκίνητο, πως να το κάνουμε.Πρεπει να χαιρομαστε που υπαρχουν ακομα εταιριες που βγαζουν αυτοκινητα και οχι μεσα μεταφορας!
|
|
|
Speed up...but always remember Murhy's law! Alexandros (http://users.ntua.gr/ge02201) |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Για μενα το λες? Εγω τον θαυμασμο μου εξεφρασα απλως..
|
|
|

|
| |
|  |
|
Θέμα  |
|
|
|