|
| Συγγραφέας |
Θέμα  |
|
 |
|
|
|
Quote: Originally posted by drt racing
Από απόδοση πως το βλέπεις Ηλία? Σε σύγκριση με το παλιό setup σου και το DC. Έχεις δυναμομετρήσεις πριν και μετά?
Βασικά σκέφτομαι να δώ πάλι το πρόγραμμα και μετά να ξανακάνω δυναμομέτρηση.Η προηγούμενη που είχα κάνει στο Exelixis στη Θεσ/νίκη μου είχε βγάλει 201.8 σε Maha dyno.Και εκεί θα ξανακάνω για να μπορώ να συγκρίνω.Ξέρεις πόσο περίπου είναι στα δυναμόμετρα που κάνουν τα παιδιά στην Αθήνα? Από απόδοση πάντως νομίζω ότι πάει καλύτερα στις χαμηλομεσαίες αλλά με προβλημάτισε στην τελική που ζορίζεται μετά τα 230.Με την αλλαγή στο πρόγραμμα πιστεύεις πώς θα έχει διαφορά?Καταλύτη δε φοράω τώρα...
|
|
|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Το καλύτεpο που έχεις να κανεις είναι να πας στο ίδιο δυναμόμετρο που πηγες και την πρώτη φορα για να είναι πιο άμεση η σύγκριση. Δεν ξέρω τις σχέσεις των Αθηναϊκών δυναμομέτρων με των θεσσαλονικιώτικων, αν και δεν πιστεύω ότι είναι εύκολο να βγάλεις κανεις ασφαλή συμπεράσματα για τις διαφορες στις μετρήσεις δυο δυναμομέτρων. Από αυτό που περιγράφεις στα ψηλά φαίνεται ότι το αμάξι είναι πολύ στεγνό εκεί και για αυτό αργεί. Αλλα αυτά είναι υποθέσεις. Ένα wideband θα σου δείξει τι γίνεται. Σίγουρα θα κερδίσεις από αναπροσαρμογή του προγράμματος, αλλα καλύτερα βάλε και τους εκκεντροφόρους και κάντο μια φορα. Τότε θα πρέπει να περάσει τα 220 στρόφαλο ασχέτως δυναμομέτρου
|
|
|
TURBO PROJECT IN THE WORKS
STOCK BLOCK T3/T4 |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
Quote: Originally posted by drt racing
Το καλύτεpο που έχεις να κανεις είναι να πας στο ίδιο δυναμόμετρο που πηγες και την πρώτη φορα για να είναι πιο άμεση η σύγκριση. Δεν ξέρω τις σχέσεις των Αθηναϊκών δυναμομέτρων με των θεσσαλονικιώτικων, αν και δεν πιστεύω ότι είναι εύκολο να βγάλεις κανεις ασφαλή συμπεράσματα για τις διαφορες στις μετρήσεις δυο δυναμομέτρων. Από αυτό που περιγράφεις στα ψηλά φαίνεται ότι το αμάξι είναι πολύ στεγνό εκεί και για αυτό αργεί. Αλλα αυτά είναι υποθέσεις. Ένα wideband θα σου δείξει τι γίνεται. Σίγουρα θα κερδίσεις από αναπροσαρμογή του προγράμματος, αλλα καλύτερα βάλε και τους εκκεντροφόρους και κάντο μια φορα. Τότε θα πρέπει να περάσει τα 220 στρόφαλο ασχέτως δυναμομέτρου
Thanks Drt
|
|
|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
Σε βλέπω να ψήνεσαι...
|
|
|
| ........ |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
Σας θυμιζει καποιον? rage!
|
|
|

|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Ε ρε φλογα το τουρμπακι...!!!
|
|
|

K24a4 short block/k20a2 head 88mm CP pistons 12,5:1, Blueprint mfg PRO rods 'I' beam, IPS K2 cams,eibach dual valve springs,skunk2 high comp valves,etc
TAKHS |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Θελω κ εγω να βγαζω φλογιδια........
|
|
|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Quote: Originally posted by tassos_rsx
Τασο υπαρχει μια λυση για φλογες αλλα δεν ξερω αν θα τις βγαζει απο την εξατμιση ή κατευθειαν απο το καπο!Για το νεο θαυμα λεω...
|
|
|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Quote: Originally posted by r31134
Quote: Originally posted by tassos_rsx
Τασο υπαρχει μια λυση για φλογες αλλα δεν ξερω αν θα τις βγαζει απο την εξατμιση ή κατευθειαν απο το καπο!Για το νεο θαυμα λεω...
LoL 
|
|
|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Ποιο ρε ?
|
|
|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
VW Golf GT
|
|
|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
Borla? Πρωτη φορα την ακουω αυτη. Σαν τι φουτσιτσουμπο μοιαζει, μπασος ηχος.
|
|
|

|
| |
|  |
|
Θέμα  |
|
|
|