|
| Συγγραφέας |
Θέμα  |
|
|
|
|
 | Η δημοσίευση έγινε στις: 09/03/2010 και ώρα: 04:48:33 AM |
 |
|
Ανοιγω ενα θεμα το οποιο το εχουμε βιωσει ολοι. Την κυριακη που περασε 7.00 το πρωι γυριζα απο την δουλεια.σε μια αποσταση 14 χιλιομετρων μεχρι να φτασω σπιτι ειδα 4 τρακαρισματα!ενα γαλατσιου, ενα πατησιων,ενα θηβων και ενα περιστερι(φοκους κατο απο σταθμευμενη νταλικα).επισης δυο σκατομεθυσμενοι πηγαν να πεσουν πανω μου .παντα καθε κυριακη (οταν ειμαι νυχτερινη βαρδια) που θα γυριζω απο την δουλεια,εχω τα ματια μου 111111111400 μην πεσει πανω μου κανενας τεζας απο το πιοτο.ειναι πιστευω η χειροτερη ωρα για οδηγηση.πολλες φορες περιμενω στη δουλεια να περασει η ωρα να πανε σπιτια τους και μετα να φυγω.ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟΤΟ δεν βλαπτει πιστευω.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
ειναι ενα θεμα για το οποιο το ξυλωμα και για πολυυυυυ καιρο μαλιστα με βρισκει απολυτα συμφωνο!!!
|
|
|
Μαμά ο Αλεξανδρος...μαμά!!
    |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
δυστυχως απο πολυ νωρις ξεκιναει το κακο... Σαββατο βραδυ μετα τις 11 τρεμω να κυκλοφορησω με το αμαξι μου! ολοι πανε σαν παλαβοι... ανεξηγητα! Ευτυχως βγαινω πολυ σπανια Σαββατο βραδυ μακρια απο την περιοχη μου.
|
|
|
 |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
κ μετα οι μπατσοι σκιζουν εμας με τα +10db απο εξατμιση. λες κ η εξατμιση θα παρει κ ζωες μαζι της. ασε που προειδοποιεις τους αλλους οτι ερχεσαι κ προσεχουν 
|
|
|
| EF9/JDM B16A1 made by "Japan Styles", tuned by "kostas brighton" |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Σχόλιο RAYS please:
κ μετα οι μπατσοι σκιζουν εμας με τα +10db απο εξατμιση. λες κ η εξατμιση θα παρει κ ζωες μαζι της. ασε που προειδοποιεις τους αλλους οτι ερχεσαι κ προσεχουν 
Ακριβώς αυτό.
|
|
|
90km/h@2000rpm Ρε ξεκολιάρη τα όπλα μαζικής καταστροφής τα βρήκες;
|
| |
|  |
|
 |
|
|
|
ετσι ετσι....σωστος ο Δημητρης!!
|
|
|
Μαμά ο Αλεξανδρος...μαμά!!
    |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
Ο k20actr έγραψε:
Ανοιγω ενα θεμα το οποιο το εχουμε βιωσει ολοι. Την κυριακη που περασε 7.00 το πρωι γυριζα απο την δουλεια.σε μια αποσταση 14 χιλιομετρων μεχρι να φτασω σπιτι ειδα 4 τρακαρισματα!ενα γαλατσιου, ενα πατησιων,ενα θηβων και ενα περιστερι(φοκους κατο απο σταθμευμενη νταλικα).επισης δυο σκατομεθυσμενοι πηγαν να πεσουν πανω μου .παντα καθε κυριακη (οταν ειμαι νυχτερινη βαρδια) που θα γυριζω απο την δουλεια,εχω τα ματια μου 111111111400 μην πεσει πανω μου κανενας τεζας απο το πιοτο.ειναι πιστευω η χειροτερη ωρα για οδηγηση.πολλες φορες περιμενω στη δουλεια να περασει η ωρα να πανε σπιτια τους και μετα να φυγω.ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟΤΟ δεν βλαπτει πιστευω.
ΜΑΚΡΑΝ +10000000 ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ....ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ....
|
|
|
| POWER SLAVE-TYPE R 05 |
| |
|  |
|
 |
|
|
|
συμφωνω ρε μαγκες με ολα τα παραπανω! εκει ειναι που πρεπει να εξαντλησουν οι μπλε την αυστηρωτητα τους. να τους ξεσκισουν! εχει τυχει να πιω. μετα δεν οδηγω.παω ντερλικωνω τα πιτογυρα μου και μετα την κοπαναω.ας κανει ενα τεστ η πολητεια να δει ποιες ζωες χανοντε ποιο συχνα!αυτες που εχουν ενα τουμπανο εργαλειο(honda )η αυτοι που πεινουν και πολλες φορες περνουν και αλλους στο λαιμο τους!
|
|
|
| |
|  |
|
| |
Θέμα  |
|
|
|