Username:  Password:  Remember Me    Forgot Password?

Register
I Can't Register

Ατζέντα Γεγονότων | Άρθρα και Δοκιμές |
 Forum
 Γενικά / General
 NON HONDA FORUM
 Ford Focus ST - RS

Τα παρακάτω μέλη διαβάζουν αυτό το topic επίσης εδώ:

Previous Page Bookmark this Topic
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα: Με 270 ίππους η νέα Mercedes A-Class AMG! Θέμα Επόμενο Θέμα: Mazda Rx-9  
Σελίδα: από 15

maria_acc
i-VTEC με κόφτες

Μέλος #: 2787
Άρχισε: 34 θέματα
Πόλη: Loutraki
Χώρα: Greece

Η δημοσίευση έγινε στις: 15/02/2010  και ώρα: 2:41:13 PM | Σύνδεσμος απάντησης

Σχόλιο k20actr:

τωρα ησουν πιο σαφης οποτε και η απαντηση μου θα ηταν διαφορετικη...παντως νομιζω οτι η συγκεκριμενη πιστα των Μεγαρων δεν ειναι τοσο αντιπροσωπευτικη για να αναπτυξει ενα αυτοκινητο τις δυνατοτητες του ....τουλαχιστον αυτης της κατηγοριας!Ναι ετσι πιστευω και εγω.στις σερρες που εχει ευθειες θα εδειχνε τα δοντια του καλητερα αν και δεν εχω παει ποτε για να εχω γνωμη.ισως στα μεγαρα βολευτε καλα ενα ep-fn σε σχεση με ενα δυνατο μπροστοκινητο.παντος ηλεικρεινα δεν το πολιζηλευω σαν αμαξι.ισως γεινω κουραστικος αλλα μου αρεσει η ομειογενια.αν επεφτα σε αυτο το τρυπακι θα χτυπαγα ενα τουρμπακι light πανω στο ep αλλα το ζουμι για μενα ειναι αλλου

Η πίστα των Μεγάρων είναι πιο τεχνική σε σχέση με των Σερρών που είναι πιο γρήγορη και με λιγότερα κομμάτια σφιχτά.

maria_acc's sig 
Maria
The old dog can still bite!

Go to Top of Page

k20actr
i-VTEC με κόφτες

Μέλος #: 4084
Άρχισε: 6 θέματα
Πόλη: αθηνα

Η δημοσίευση έγινε στις: 15/02/2010  και ώρα: 6:01:39 PM | Σύνδεσμος απάντησης

Σχόλιο maria_acc:

Σχόλιο k20actr:

τωρα ησουν πιο σαφης οποτε και η απαντηση μου θα ηταν διαφορετικη...παντως νομιζω οτι η συγκεκριμενη πιστα των Μεγαρων δεν ειναι τοσο αντιπροσωπευτικη για να αναπτυξει ενα αυτοκινητο τις δυνατοτητες του ....τουλαχιστον αυτης της κατηγοριας!Ναι ετσι πιστευω και εγω.στις σερρες που εχει ευθειες θα εδειχνε τα δοντια του καλητερα αν και δεν εχω παει ποτε για να εχω γνωμη.ισως στα μεγαρα βολευτε καλα ενα ep-fn σε σχεση με ενα δυνατο μπροστοκινητο.παντος ηλεικρεινα δεν το πολιζηλευω σαν αμαξι.ισως γεινω κουραστικος αλλα μου αρεσει η ομειογενια.αν επεφτα σε αυτο το τρυπακι θα χτυπαγα ενα τουρμπακι light πανω στο ep αλλα το ζουμι για μενα ειναι αλλου

Η πίστα των Μεγάρων είναι πιο τεχνική σε σχέση με των Σερρών που είναι πιο γρήγορη και με λιγότερα κομμάτια σφιχτά.
αρα Μαρια λογικα το rs θα τα πηγαινει καλητερα στις σερρες.thanks.

Go to Top of Page

andreas_R
Fired up Redliner

Μέλος #: 2666
Άρχισε: 3 θέματα
Πόλη: Athens Peristeri

Η δημοσίευση έγινε στις: 15/02/2010  και ώρα: 8:36:06 PM | Σύνδεσμος απάντησης

Σχόλιο maria_acc:

Σχόλιο k20actr:

Mαρια εγω με οσους εχω μιλησει ολοι εχουν πει οτι
η πιστα των Σερρων ειναι πιο απαιτητικη απο τους οδηγους.
Μου το εχουν πει ατομα ερασιτεχνες που εχουν μπει και στις δυο

andreas_R's sig 
REDLINERS team HONDA
ULTIMATE HONDA CLUB

Τώρα που μάθαμε να το πηγαίνουμε πρέπει να το δώσουμε! ! !

Δεν μου αρέσουν τα παιδιά αλλά η διαδικασία παραγωγής... Είναι ωραίο πράγμα!

Go to Top of Page

k20actr
i-VTEC με κόφτες

Η δημοσίευση έγινε στις: 16/02/2010  και ώρα: 12:38:08 PM | Σύνδεσμος απάντησης

αντρεα απο οτι μου εχουν πει ατομα που μπηκαν ειναι λενε ποιο φαρδια με ποιο ανοιχτα κομματια.αν υσχυει αυτο τοτε δεν το σηζηταμε.η ποιοτητα του οδοστροματος και τα κερμπ ειναι στο αλλου.υπαρχουν και site που αναλυουν την πιστα.

Go to Top of Page

fertanen
i-VTEC με κόφτες

Μέλος #: 2071
Άρχισε: 7 θέματα
Πόλη: Athens

Η δημοσίευση έγινε στις: 16/02/2010  και ώρα: 9:22:25 PM | Σύνδεσμος απάντησης

Τώρα είδα αυτό το topic....

Λυπάμε τι να πώ...εμείς οι Ελληνες είμαστε μόνο για να βριζόμαστε...

Ο claz ανεξάρτητα από το εάν προκαλεί είναι ένα μικρό παιδί και πέσατε όλοι να τον φάτε...χαλαρώστε λιγάκι.....

Για το focus rs τι να πώ είναι πολύ απλά το καλύτερο μπροστοκίνητο σήμερα....

Ο καθένας πρέπει να μιλάει με σωστό τρόπο και να μην βρίζει τον άλλον...το forum αυτό διακρίνεται γιατί ακριβώς δεν είναι dragster.gr που είναι ενα forum που για φτίσιμο....απ΄οτι βλέπω πάει να γίνει το ίδιο....

fertanen's sig 
POWER SLAVE-TYPE R 05

Go to Top of Page

andreas_R
Fired up Redliner

Μέλος #: 2666
Άρχισε: 3 θέματα
Πόλη: Athens Peristeri

Η δημοσίευση έγινε στις: 16/02/2010  και ώρα: 11:35:00 PM | Σύνδεσμος απάντησης

Σχόλιο k20actr:

αντρεα απο οτι μου εχουν πει ατομα που μπηκαν ειναι λενε ποιο φαρδια με ποιο ανοιχτα κομματια.αν υσχυει αυτο τοτε δεν το σηζηταμε.η ποιοτητα του οδοστροματος και τα κερμπ ειναι στο αλλου.υπαρχουν και site που αναλυουν την πιστα.

Τα ταπερ ειναι με 3η 4η συνεχεια και 5η στην ευθεια.

Ειναι φαρδια αλλα ειναι πολυ πιο απαιτητικη στις γραμμες.
Σε ασφαλτο και κερμπ ειναι πολυ επωδυνη για το αυτοκινητο-λαστιχα κτλ

andreas_R's sig 
REDLINERS team HONDA
ULTIMATE HONDA CLUB

Τώρα που μάθαμε να το πηγαίνουμε πρέπει να το δώσουμε! ! !

Δεν μου αρέσουν τα παιδιά αλλά η διαδικασία παραγωγής... Είναι ωραίο πράγμα!

Go to Top of Page

racing
Ultimate SAMURAI redliner

Μέλος #: 182
Άρχισε: 63 θέματα
Πόλη: Βουλιαγμένη

Η δημοσίευση έγινε στις: 17/02/2010  και ώρα: 01:08:48 AM | Σύνδεσμος απάντησης

Σχόλιο fertanen:Ο claz ανεξάρτητα από το εάν προκαλεί είναι ένα μικρό παιδί και πέσατε όλοι να τον φάτε...χαλαρώστε λιγάκι.....

Να μάθει να μιλάει το κωλόπαιδο,εδώ δεν είναι σχολείο για να του μάθουμε τρόπου να μιλάει έτσι..και τον είχα πάρει με το καλό,αλλά δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει της μαλακίες 1,2,3,4,5,6 ..ε θα τα ακούσει για να βάλει μυαλό ρε Γιάννη.

racing's sig 

The most important thing is balance(Keiichi Tsuchiya aka Drift King)

I miss my Type R !

Go to Top of Page

Dark
i-VTEC @ 4000

Μέλος #: 3495
Άρχισε: 2 θέματα
Πόλη: Αθήνα

Η δημοσίευση έγινε στις: 01/03/2010  και ώρα: 10:38:21 AM | Σύνδεσμος απάντησης

πληροφοριες που διαρευσανε λενε οτι η επόμενη γενιά Focus στην κορυφαία του έκδοση ST θα εφοδιάζεται με τον ήδη ανακοινωθέντα 2λιτρο Ecoboost βενζινοκινητήρα, "ρυθμισμένο" να αποδίδει 250 άλογα, δηλαδή 25 περισσότερο σε σχέση με το σημερινό Ford Focus ST.

Dark's sig 
Type R ep3
C.A.I. Injen
Catback Invidia N1
DC sport 4-2-1
Hondata k-pro

Go to Top of Page

Theodor
VTEC @ 5800

Μέλος #: 3635
Άρχισε: 1 θέματα

Η δημοσίευση έγινε στις: 01/03/2010  και ώρα: 7:52:58 PM | Σύνδεσμος απάντησης

Παντως το καινουργιο focus που το ειδα σε φωτογραφιες δε μου αρεσε καθολου ελπιζω να μην το βγαλουν ετσι,τωρα το rs οφειλω να πω οτι ειναι αρκετα καλο αν και πιστευω οτι δεν ειναι αυτοκινητο που μπορει να οδηγησει ο οποισδηπωτε,και που ειναι ιδανικο για την Ελλαδα...

Go to Top of Page

k20actr
i-VTEC με κόφτες

Η δημοσίευση έγινε στις: 05/03/2010  και ώρα: 05:27:24 AM | Σύνδεσμος απάντησης

δηλαδη θα ρηξουν τα κυβικα!
και το νεο αστρα οpc λενε οτι
θα ειναι 1.800cc και τα αλογα θα
παραμεινουν 240.λιγα κυβικα και τουρμπινα..

Go to Top of Page

Dark
i-VTEC @ 4000

Μέλος #: 3495
Άρχισε: 2 θέματα
Πόλη: Αθήνα

Η δημοσίευση έγινε στις: 27/07/2010  και ώρα: 11:01:01 AM | Σύνδεσμος απάντησης

Στην έκθεση του Παρισιού θα παρουσιαστεί το νέο Ford Focus ST (εδώ η κανονική έκδοση του νέου Focus)

Την επόμενη γενιά του «καυτού» της μικρομεσαίου χάτσμακ θα παρουσιάσει η Ford στην έκθεση του Παρισιού. Η νέα γενιά του Focus παρουσιάστηκε στην αρχή του έτους στις Η.Π.Α. με στόχο να αποτελέσει ένα «παγκόσμιο» αυτοκίνητο. Την ίδια λογική ασπάζεται και το ταχύτερο Focus ST.
Εκτός από τα γενικά χαρακτηριστικά του νέου Focus που ανακοινώθηκαν κατά την παρουσίαση του στην έκθεση του Ντιτρόιτ, η νέα έκδοση ST, θα κάνει το δικό της ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού. Το αυτοκίνητο θα είναι σαφώς μεγαλύτερο και καλύτερο από το υπάρχον μοντέλο σε όλους τους τομείς, ενώ η σημαντικότερη αλλαγή θα βρίσκεται κάτω από το καπό! Εκεί δεν θα φιλοξενείται πλέον ο 5κύλινδρος υπετροφοδοτούμενος κινητήρας των 2,5 λίτρων και 225 ίππων, αλλά ο νέος δίλιτρος τετρακύλινδρος επίσης υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας τεχνολογίας EcoBoost που μόλις πριν λίγο καιρό παρουσιάστηκε στο Ford Mondeo. Εκεί το σύνολο αυτό αποδίδει 203 ίππους, και θα φτάνει έως τους 240 ίππους, ενώ στο νέο ST θα αγγίξει τους 250 ίππους (ίσως και παραπάνω), με τη ροπή να ξεπερνά τα 350 Nm. Ο στόχος είναι η μειωμένη κατανάλωση σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, σε σχέση με την αυξημένη ιπποδύναμη, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με το συνδυασμό υπερτροφοδότησης και λιγότερων κυβικών εκατοστών. Τέλος, υπολογίζεται ότι η επιτάχυνση του νέου Focus ST για τα 0-100 χ.α.ω. θα ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 6 δλ.

Dark's sig 
Type R ep3
C.A.I. Injen
Catback Invidia N1
DC sport 4-2-1
Hondata k-pro

Go to Top of Page
Σελίδα: από 15 Προηγούμενο Θέμα: Με 270 ίππους η νέα Mercedes A-Class AMG! Θέμα Επόμενο Θέμα: Mazda Rx-9  
Bookmark this Topic Previous Page

You cannot post new topics in this forum
   You cannot reply to topics in this forum
   You cannot edit your posts in this forum
   You cannot delete your posts in this forum
   You cannot vote in polls in this forum

Γρήγορη μετάβαση σε:

HONDA - REDLINERS TEAM HONDA
© Redliners Team Honda 2000-2010  Go To Top Of Page